Top Menu

11 Mayıs 2024 Cumartesi 

Resimli  Site içi  Google 

ANA SAYFA
kemalpaşa tatlısı tarifi
 
omer
 
 
 
 
 
 
18 Temmuz 2009
Malzemeler

1)1 paket Kemalpaşa tatlısı

2)3 su bardağı Şeker

3)3 su bardağı Su


Hazırlanışı

3 su bardağı suyun içine 3 su bardağı şeker konulup şerbet hazırlanır.

Şerbet kaynamaya başladıktan beş dakika sonra Kemalpaşa tatlıları içine atılır ve ayrıca on dakika kadar da kaynatılır.

Sonra ocağın altı kapatılır ve tatlılar soğumaya alınır.Eğer tatlınızın kristalize(şekerlenmiş)olmasını önlemek istiyorsanız,şerbet kaynamaya başladıktan sonra 1-2 damla limon damlatabilirsiniz(Limonu sakın fazla kaçırmayın tatlının tadını kaçırabilirsiniz).Daha sonra servis yapılır.Afiyet olsun...


Not:Dikkat ederseniz tarifteki miktarlar paketin üzerinde yazanlardan daha azdır.Paketin üzerindeki tarife göre tatlıyı yapmamanızı öneririm.Çünkü ölçekler gereğinden fazla verilmiş.Bu tarife göre tatlınız hem daha ekonomik,hem de daha sağlıklı(kalorisi nispeten düşük) olur.



Facebook'ta Paylaş


    Gönderen : omer        Tarih : 18 Temmuz 2009        Hit : 12300

Yorum Eklemek İçin Üye Olun / Giriş Yapın


Yorum Yazmak İçin Üye Seviyeniz Yetersiz

Lütfen

Üye Girişi Yapınız   Veya  Üye Olunuz

 

Anasayfa  İletişim